Animation problem

Moderator: MADRIX Team

Post Reply
Dr.
Posts: 6
Joined: Tue Feb 02, 2021 5:45 pm

Animation problem

Post by Dr. »

Hi,

I will upload a video of the building that we have done animations for.
Link to video: https://vimeo.com/625221728
WeTransfer with better quality: https://we.tl/t-YjkrzrJAY8
The animation is working OK, until 20:48:06, after that time, the top row stops somewhere from the middle, and the rest of the night it doesn't change, the animation is not working on that segment.

I used Aura 32 combined with Luna 16 and Luna 4. Each row represents 1 DMX universe. The last row is powered by 4 power supplies, (1 PSU = 4 vertical lines).

Can this be a software issue? Or something else?
What are your thoughts? What should I look for? What should I check on the building or in the software?

Thank you in advance.
Guertler
Support
Support
Posts: 787
Joined: Tue Feb 04, 2014 10:47 am

Re: Animation problem

Post by Guertler »

Hello Dr.

To analyze this problem more in deep we are in need of some more information.
Can you please send us the SD Card content of the AURA via e-mail to info[at]madrix[dot]com?
Furthermore please tell the steps to get the top row working again.
richardshodges
Posts: 2
Joined: Sun Nov 07, 2021 4:09 pm

Re: Animation problem

Post by richardshodges »

Remodeling Contractors
We experienced this kind of issue weeks ago and we found out that this is because of software issue.

Richard
Schulze
Support
Support
Posts: 182
Joined: Fri Mar 22, 2019 4:21 pm
Contact:

Re: Animation problem

Post by Schulze »

Hi richardshodges,

Could you please provide additional information about the issue? If you experience issues with our products, please send us an e-mail to info[at]madrix[dot]com.

Thank you!
Post Reply
Back to top